Anlık Bildirim

Lenovo'dan entegre projeksiyon modülüne sahip Yoga Tablet 2 Pro

Lenovo'dan entegre projeksiyon modülüne sahip Yoga Tablet 2 Pro

İki işletim sistemi seçeneğine sahip Yoga Tablet 2 serisini duyuran Lenovo, bu kez sadece Android cephesine ayırdığı önemli özelliklere sahip Yoga Tablet 2 Pro modeline resmiyet kazandırdı. 

Yoga Tablet serisinin klasik silindir kenarlı tasarımını aynen koruyan Yoga Tablet 2 Pro, entegre standa bir yuva ekleyerek duvara asılı şekilde kullanmanızı sağlayacak yeni bir mod daha geliştirmiş. Böylece dikey, yatay ve yere yakın mod haricinde bir de asılı mod olarak 4 farklı modda kullanılmasını sağlamış.

Ürünün mühendisliğini ise ünlü Hollywood yıldızı Ashton Kutcher yapıyor ve etkinlikte Kutcher da sahne alarak Yoga Tablet 2 Pro modelini Lenovo yöneticileri ile birlikte tanıttı. Tablet modelinde kullanıcılara kullanım kılavuzu olarak yol gösterecek 4D Ashton Kutcher animasyonları da yer alıyor. 

Yeni model tanıtılan Yoga Tablet 2 serisi ile benzer özellikleri paylaşıyor. Intel'in Bay Trail tabanlı Atom Z3745 yongaseti yine karşımıza çıkarken, RAM seviyesi de 2GB olarak belirlenmiş. 

Modelin IPS ekranı ise 13.3 inç ve 2560x1440 piksel çözünürlükte. Modelin en dikkat çekici özelliklerinden birisi 450 ansilümen parlaklığında bir Pico projeksiyon modülü. Bu modül silindirik yapının içerisine entegre edilmiş ve 854x480 piksel çözünürlükte yansıtma yapabiliyor. Diğer özellik ise 1.5Wattlık iki adet hoparlör ve 5Wattlık JBL subwoofer'dan oluşan ses sistemi. Böylece tablet bir ev sinemasına dönüşebiliyor. 

Modelin bataryası 15 saate kadar kullanıms süresi sunarken, projeksiyon modülü sürekli açık olarak 3 saat dayanabiliyor. Arka kısımda 8MP çözünürlükte, ön kısımda ise 1.6MP çözünürlükte kamera barındıran modelin en ince yeri ise 3.7mm. Model ay sonunda 500$ fiyat etiketi ile satışa çıkması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim