Anlık Bildirim

MWC 2014 : Huawei'den orta seviyeye yönelik MediaPad M1 tablet modeli

MWC 2014 : Huawei'den orta seviyeye yönelik MediaPad M1 tablet modeli


MWC 2014 etkinliğinde fitness takip cihazı, akıllı telefon ve tablet modelleri ile adeta gövde gösterisi yapan Çinli elektronik devi Huawei'nin lanse ettiği son tablet modeli MediaPad M1 oldu.

MediaPad M1 özellikleri ile orta seviyeye hitap eden bir tablet modeli. 8 inçlik IPS ekranında 1280x800 piksel çözünürlük sunan cihaz, Kirin 910 olduğu tahmin edilen 1.6GHz hızında 4 çekirdekli bir işlemciden gücünü alıyor.

Cihazın opsiyonel 4G desteği bulunurken, 4800mAh gücündeki bataryası ile normal kullanımda 24 saate kadar, sürekli video izleyerek 8 saate kadar kullanım sağlanabiliyor. 7.9mm kalınlığa sahip olan model 329gr ağırlığa sahip. Modelin arka kısmında 5MP çözünürlüğünde ön kısmında ise 1MP çözünürlüğünde kamera yer alıyor.

Cihazın dikkat çeken yönü ise tasarımında ortaya çıkıyor. Ön kısımda çift hoparlör yer alan cihaz alüminyum kasa alaşımına sahip ve tasarım çizgisi anlamında HTC One serisini oldukça andırıyor. Huawei MediaPad M1 modeli 300 Avro fiyat etiketi ile Avrupa, Rusya, Ortadoğu, Latin Amerika ve Asya/Pasifik ülkelerinde gelecek ay satışa sunulacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11190 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, huawei
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim