Anlık Bildirim

Microsoft Surface Pro 4 tablet modeli Skylake işlemciler ile gelebilir

Microsoft'un artık geleneksel hale gelen Surface tablet serisi bugüne kadar her yeni nesil işlemciyi en az bir ürünle temsil etmeye çalıştı. Surface ailesi yeni Skylake işlemcilerin lanse edilmesi ile bilikte yeniden pazara çıkmaya hazılanıyor.
Sektörden gelen bilgilere göre Surface Pro 4 olarak satışa sunulacak olan model Intel'in yeni Skylake işlemcilerini ve Windows 10 işletim sistemini barındıracak. Modelin Ekim ayı gibi piyasada olması bekleniyor. Surface Po 3 ince yapısı ve güçlü donanımıyla dizüstü modellerinin alternatifi olabilecek kapasiteye sahipti. Surface Po 4 modelinin de aynı konsepti devam ettireceği ve enerji tasarrufuna önem vereceği ifade ediliyor.
İlk yıllarda Microsoft'a kan kaybı yaşatan Surface serisi artık milyonlarca satış yapar duruma geldi. Surface Po 3 ile aylık 300 000 sevkiyat rakamına ulaşan Microsoft, Surface Po 4 modelinde aylık 500 000-600 000 seviyelerine çıkabilmeyi umut ediyor. Ancak aynı dönemde bir Surface 4 versiyonu da olacak mı şimdilik belirsizliğini koruyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim