Anlık Bildirim

NVIDIA'nın dava dilekçesinde yeni Nexus tablet izleri

NVIDIA'nın dava dilekçesinde yeni Nexus tablet izleri

NVIDIA'nın bu yıl için piyasaya sürülecek Nexus cihazlarından en az birisine güç vereceği çeşitli kaynaklar tarafından dile getirilmekteydi. Firmanın grafik lisansları ile ilgili Samsung ve Qualcomm'a açtığı davada bu iddia daha da güçlendi.

Sunulan dava dilekçesinde HTC, yeni Tegra K1 yongasetinin çok güçlü olduğunu, akıllı telefon ve tablet haricinde Chromebook, televizyon, Project Tango tableti gibi pek çok üründe kullanıldığını belirtiyor. Dilekçenin sonunda ise yılın üçüncü çeyreğinde satışa çıkacak Nexus 9 tablet modeline vurgu yapılmış.

Üçüncü çeyrek bu ay itibariyle son ereceği için Nexus 9 tabletinin kısa süre içerisinde tanıtılmış olması gerekiyor. Bu bakımdan önümüzdeki günlerde bir etkinlik duyurusu yapılabilir.

Bu yıl ki Nexus tabletini HTC'nin üreteceğine dair pek çok iddia gündemi meşgul ediyor. LG'nin artık Nexus programında olmayacağını üstü kapalı dile getirmesi bu iddiaları tetikliyor. 8.9 inçlik bir ekranı olacağı belirtilen Nexus 9 tabletinin çözünürlüğü de 2560x1600 piksel olacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim