Anlık Bildirim

Nvidia, Shield tabletleri bataryanın yaratabileceği tehlikeler nedeniyle geri çağırıyor

Nvidia, Shield tabletleri bataryanın yaratabileceği tehlikeler nedeniyle geri çağırıyor
 
Nvidia, 2013 yılında sürdüğü ve satışına devam ettiği Shield tabletlerin bir kısmını geri çağırdı. Temmuz 2014 ve Temmuz 2015 dönemleri arasında satılan modellerde bataryada aşırı ısınma ve yangın tehlikesi oluşturma riskinin olduğu belirtiliyor. 
Shield tablet sahipleri için oluşturulan sayfada kullanıcılardan 1 Temmuz'da yayınlanan son güncellemeyi yapmaları, ardından ise "Ayarlar> Tablet hakkında> Durum" sekmesi altından batarya modelinin öğrenilmesi gerekiyor. Eğer batarya modeliniz B01 ise endişelenmeye gerek yok, ancak batarya modeli Y01 olan kullanıcıların herhangi bir tehlike yaşamamak için tabletlerini geri göndermeleri gerekiyor.
Tehlike altındaki tabletlere sahip kullanıcılar aşağıda kaynak kısmında yer alan formu doldurarak durumu Nvidia'ya bildirebilirler. Tablet resmi olarak ülkemizde satılmıyor ancak yurt dışından satın alan kullanıcıların ülke olarak satın aldıkları yeri seçmesi gerekecek. Bu durumda değişim biraz zor görünüyor, ancak bataryaların oluşturabileceği riskleri göz ardı etmemekte fayda var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim