Anlık Bildirim

Nvidia yeni oyun konsolunu dolaylı olarak doğruladı

Nvidia yeni oyun konsolunu dolaylı olarak doğruladı

Geçen yıl Tegra 4 yongasetini lanse eden Nvidia, referans olması açısından bir tablet modeli ve son kullanıcıya yönelik bir de Shield adında el konsolu satışa sunmuştu. Bir süredir bu konsolun devamının hazırlandığı dile getiriliyordu. Nvidia dolaylı olarak iddiaları doğruladı.

BBC tarafından sorulan bir soruya cevap veren Nvidia, etkileyici bir oyun cihazının çok yakında piyasaya çıkacağını belirtmekle yetindi. Firma detaya girmekten kaçındı.

Nvidia'nın yeni konsolunda farklı bir strateji izleyeceği konuşuluyor. Kapaklı bir konsol yerine bu kez bir tablet modeli satışa sunulacak. Bazı benchmark skorlarına yansıyan bilgilere göre 7.9 inçlik 2048x1536 piksel çözünürlükte kamera, Tegra K1 yongaseti,  2GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, 7MP çözünürlükte arka kamera, 4.8MP çözünürlükte ön kamera yeni Nvidia Shield tabletinin özelliklerini oluşturacak. 

Nvidia Shield bilindiği gibi GeForce Experience ile belirli Nvidia ekran kartı taşıyan bilgisayarlardaki oyunları ekranına yansıtabiliyordu. Ayrıca Android işletim sistemi ile bağımsız olarak da oyun kurabiliyorsunuz.

Yeni tabletin Kepler tabanlı ekran kartlarından oyun yansıtabileceği tahmin ediliyor. TITAN, GTX 700 serisi, belirli GTX 600 modelleri, GTX 800M, GTX 700M ve belirli GTX 600M modelleri tablet ile uyumlu olacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
646 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, nvidia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim