Anlık Bildirim

Nvidia'nın Shield tablet modeli internete sızdırıldı

Nvidia'nın Shield tablet modeli internete sızdırıldı

Bir süre önce Nvidia'nın etkileyici bir mobil oyun cihazı üzerinde çalıştığının resmi ağızlardan doğrulanmasının ardından, bu cihazın ilk görselleri de internete sızdırıldı.

Evleaks tarafından sızdırılan görsel, yeni nesil oyun cihazının kapaklı el konsolundan ziyade bir tablet formatında karşımıza çıkacağını gösteriyor. Bu tabletin detayları da daha önce benchmark skorlarında ortaya çıkmıştı.

Tegra K1 yongasetinden gücünü alacağı belirtilen Nvidia Shield tableti 7.9 inçlik ekranında 2048x1536 piksel çözünürlük sunacak. İşletim sistemi olarak ise Android 4.4 KitKat sürümünün olacağı belirtiliyor. 

Tablet bağımsız olarak oyun indirip oynamanızı sağlarken, Kepler tabanlı ekran kartlarına sahip masaüstü ve dizüstü cihazlarından da oynadığınız oyunları ekranına yansıtabilmenize olanak tanıyacak. Nvidia Shield tablet modelinin genel itibariyle Tegra Note 7 modelindeki tasarım çizgilerini koruduğu görülüyor. 

Nvidia'nın Tegra K1 yongasetinin enerji tüketiminde biraz eli açık olduğu bilindiği için oyun odaklı bir tablet cihazında uzun süreli kullanım imkanının nasıl sunulacağı merak konusu. Firmanın kısa süre içerisinde tabletine resmiyet kazandırması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
773 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, nvidia shield tablet ve nvidia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim