Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 benchmark skorlarında ortaya çıktı

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 benchmark skorlarında ortaya çıktı

Samsung'un bu yıl için planladığı 12.2 inçlik yeni Galaxy Note Pro tablet modeli ile ilgili son günlerde internete sızan iddialar artmaya başladı. İlk görsel ve bazı donanım bilgilerinden sonra modelin benchmark skorları da ortaya çıktı.

12.2 inçlik ekranında 2560x1600 piksel çözünürlük sunacağı belirtilen Galaxy Note Pro, Snapdragon 800 8974-AA yongaseti barındırıyor. Bu yongaseti Galaxy Note 10.1 2014, LG Nexus 5, Sony Xperia Z Ultra gibi modellerde kullanılan ile aynı.

Modelin diğer özellikleri ise 8MP arka kamera, 2.1MP ön kamera, 3GB RAM, NFC, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 ve kızılötesi şeklinde sıralanıyor. Android 4.4.2 KitKat sürümü taşıyacağı ifade edilen modelde daha farklı bir tablet arayüzü kullanılacak. 

Modelin AnTuTu benchmark skoru ise 34261 ve Galaxy Note 3 ile benzer bir seviyede. Ancak modeldeki test donanımı nedeniyle skorun daha yüksek olabileceği sanılıyor. Testte görünen model numarası SM-P905. Bu modelin hücresel destekli versiyonu. WiFi destekli versiyonun ise SM-P900 olacağı dile getiriliyor.

Diğer bir bilgi ise Galaxy Grand Lite modeli ile ilgili. Samsung'un giriş seviyesi pazara sunacağı akıllı telefon modeli gelen bilgilere göre 5 inçlik 480x800 piksel çözünürlükte ekran, 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemci, Android 4.3 şeklinde özelliklere sahip olacak. Modelin isimlendirmesinin ise Grand Neo olarak değiştirileceği belirtiliyor. 

Samsung'un her iki modeli de 24 Şubat tarihinde Barcelona'da yapılacak MWC 2014 etkinliğinde lanse edeceği tahmin ediliyor. Bu iki modelin yanında firma farklı tablet ve akıllı telefonlarını da tanıtacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim