Anlık Bildirim

Samsung Galaxy View maç keyfiyle piyasaya çıkıyor

18.4 inçlik Full HD ekranıyla Samsung'un yeni devi olan Galaxy View tablet modeli, ülkemizde ücretsiz 1 yıllık Lig TV abonelik hediyesiyle ilgi çekmeye çalışacak.


Samsung'un entegre standa sahip dev ekranlı Android tablet modeli Galaxy View, ülkemizde de raflardaki yerini aldı. Daha çok büyük ekranda video ve oyun tecrübesine odaklanan Galaxy View, ülkemizde de önemli bir kampanya ile tüketicilere merhaba dedi. 

19 Aralık-26 Ocak tarihleri arasında devam eden kampanya kapsamında Samsung tarafından resmi olarak ithal edilmiş ilk 1500 Galaxy View tablet modeli için Süper Lig maçlarının yer aldığı 1 senelik Digiturk Play çevrimiçi abonelik ücretsiz olarak sunulacak. Ayrıca tüm kullanıcılara, farklı ülkelerin yemek tariflerinin çalışıldığı 2 kişilik MSA atölye davetiyesi de hediye edilecek. 18.4 inçlik ekranıyla Super Lig tecrübesi meraklıları için iyi bir fırsat olacaktır. 

Galaxy View tablet modelinde 18.4 inçlik Full HD ekran yer alırken, 1.6GHz saat hızında çalışan 8 adet Cortex-A53 çekirdeği ve 600MHz hızında çalışan Mali-720MP2 grafik birimi barındıran Exynos 7580 yonga seti tablete gücünü veriyor. 2GB RAM ile cihaz ortalamanın üzerinde bir performans sergiliyor. 

32GB/64GB artırılabilir kapasite sunan cihazda 2.1MP çözünürlüğünde ön kamera, 2 adet 4 Watt hoparlör, Bluetooth 4.1, WiFi AC, 4G opsiyonu gibi seçenekler yer alıyor. 5700 mAh gücündeki bataryası ile 8 saati çıkarabilen tablet Android 5.1 işletim sistemine sahip. Cihazın ülkemizde 32B WiFi versiyonu satılıyor ve 1999TL olarak fiyat etiketi belirlenmiş. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6007 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy view türkiye, Taşınabilir Bilgisayarlar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim