Anlık Bildirim

Samsung yeniden Windows tablet pazarında: TabPro S

Android tablet segmetinde oldukça aktif olan Samsung, Windows tarafındaki sessizliğini CES 2016 fuarında bozdu ve Windows 10 cephesinin en iyi tablet modellerinden birisine imza attı.

Windows 8 döneminden bu yana Windows tablet segmentinde pek gözükmeyen ve Windows 10 ile birlikte yeniden kolları sıvayan Samsung, CES 2016 fuarında inceliği ile dikkat çeken TabPro S adındaki yeni tabletini görücüye çıkardı. 

Adından da anlaşılacağı üzere cihaz, Tab S serisinden oldukça fazla ilham almış. Metal çerçeve ve arka yumuşak plastik kapak tasarımı ile cihaz rekor bir inceliğe ulaşmış. 6.3mm kalınlık değerine sahip olan TabPro S modeli en ince Windows tablet modellerinden birisi haline geliyor. 

Cihazın Super AMOLED ekranı yine Windows tablet pazarında bir ilke imza atıyor. 12 inçlik ekran 2560x1440 piksel çözünürlük ile çok daha canlı ve parlak görüntüler sergileyebiliyor. Tabletin özel bir klavyeli kılıfı var. Bluetooth üzerinden cihaza bağlanan klavye, NFC ile kolayca eşleşiyor ve manyetik menteşeler ile hızlıca tablete tutturulabiliyor. Ayrıca kullanılmadığı zaman ekranın üzerine kapanarak kılıf görevi de görüyor. 

Skylake tabanlı çift çekirdekli Core M işlemcilerden gücünü alan tablet modelinde 4GB RAM ve 128GB/256GB SSD depolama seçenekleri sunuluyor. USB Type-C bağlantısını benimseyen cihazda 5200mAh kapasiteli bir bataryaya yer verilmiş. Ön ve arka kameralar da 5MP çözünürlüğünde. Ayrıca Samsung akıllı telefonunuzu klavyeye yaklaştırarak NFC eşleştirmesi yaptığınızda, parmak izi okuyucusunu kullanarak tabletin kilidini açabiliyorsunuz. 

Samsung yeni tabletini daha çok 2'si 1 arada melez tablet sınıfına sokuyor. Bilgisayar pazarının yükselen sınıfı olan 2'si 1 arada cihazlar, hem tablet hem de dizüstü olarak kullanılabiliyor ve verimliliği artırıyor. LTE desteği ile sınıfında en iyi modellerden birisi olmaya aday Samsung TabPro S için henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor.  
Samsung yeniden Windows tablet pazarında: TabPro S
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim