Anlık Bildirim

Samsung'un Galaxy Tab 4 10.1 tabletine 64 bit dokunuşu

Samsung'un Galaxy Tab 4 10.1 tabletine 64 bit dokunuşu
 
Samsung'un bir süredir Galaxy Tab 4 ailesinin donanımında güncellemeye gideceği konuşuluyordu. Daha önce Galaxy Tab 4 8.0 tabletin yenilenmiş versiyonu test sonuçlarında görünürken  Bu kez ise Galaxy Tab 4 10.1 modelinde benzer bir yenilemenin yapılacağına dair sızıntılar yapıldı.
Söylentilere göre Samsung Galaxy Tab 4 VE 10.1 (Value Edition) SM-T533 adını taşıyacak modelin eki modelden yalnızca çipset farkı bulunuyor. Şu an hali hazırda Galaxy Tab 4 10.1 tabletinde kullanılan Snapdragon 400 çipsetinin yerini 64-bit Snapragon 410 alırken  diğer sistem bileşenleri sabit kalacak.

Sistemin diğer bileşenlerine baktığımızda 1.5 GB sistem belleği, 16 GB arttırılabilir depolama alanı gibi özelliker karşımıza çıkıyor. Batarya konusunda da bir gelişme olup olmayacağı bilinmezken yenilenmiş modelin de yine adından da anlaşılacağı gibi 10.1 inç ekrana sahip olacağı ve 1280 x 800 piksel çözünürlüğe sahip olacağı iddia ediliyor.
Yakında Galaxy Tab 5 7.0 ile ilgili de benzer sızıntıların ortaya çıkacağı düşünülüyor. Bu şekilde serinin ömrünü uzatan Samsung, Tab 5 serisinin de çıkışını ertelemiş oluyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim