Anlık Bildirim

Sony Xperia Z3 Tablet Compact, sınıfının en güçlülerinden birisi olabilir

Sony Xperia Z3 Tablet Compact, sınıfının en güçlülerinden birisi olabilir


Sony'nin IFA 2014 fuarında Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact akıllı telefon modellerinin yanısıra 8 inçlik bir tablet modeli de hazırladığının ortaya çıkması sonrasında modele dair yeni iddialar gündeme geliyor. 

Firmaya yakın kaynakların verdiği bilgilere göre Sony Xperia Z3 Tablet Compact sınıfının en güçlü modellerinden birisi olmaya aday. Bilindiği üzere akıllı telefon pazarında firmanın Compact konsepti donanım olarak abisinden geri kalmayan ancak daha düşük bir ekran ve çözünürlük ile gelen cihazları kapsıyordu. Yeni tablet de bu konsepte dahil olacak. 

8 inçlik ekranında Full HD çözünürlük sunacak olan Sony Xperia Z3 Tablet Compact modeli daha canlı renkler için Triluminos teknolojisine yer verecek. Xperia Z3 ve Z3 Compact modellerinde olduğu gibi Sony kompakt tabletinde de 2.5GHz saat hızında çalışan Snapdragon 801 AC yongaseti kullanacak. Ayrıca 3GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, 8MP çözünürlükte Exmor RS arka kamera, 4500-500mAh gücünde bir batarya iddia edilen diğer özellikler arasında.

Sony böylece 64-bitlik A8 işlemcisinin yer alacağı iPad mini ve Tegra K1 yongasetli Xiaomi miPad modellerinin de yer aldığı 8 inçlik sınıfta kıyasıya bir rekabete tutuşacak. Ancak en azından kağıt üzerinde performans olarak biraz geride kalacağı tahminini yapabiliriz. Yine de cihazların gerçek hayattaki performansı sonrasında nasıl bir deneyim sunacaklarını görebileceğiz. Gelecek hafta başında Sony'nin IFA 2014 bombaları patlamış olacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
674 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim