Anlık Bildirim

Yeni Google Nexus tableti de görünmeye başladı

Yeni Google Nexus tableti de görünmeye başladı

Google'ın bu yıl için planladığı yeni Nexus akıllı telefonunun basın görsellerinin sızmasının ardından yeni Nexus tabletine ait olduğu iddia edilen görseller de görünmeye başladı. 

Sızıntılara bakıldığında Nexus 6 akıllı telefonunun bu ay ortalarındaki muhtemel lansmana hazır olduğu anlaşılıyor. Ancak Nexus 9 adını alacağı belirtilen tablet ise muhtemelen geliştirme aşamasında ve yıl sonuna doğru piyasada kendisine yer bulacak. 

Görsel cihazın sadece arka profilini yansıtıyor. Nexus ve HTC logolarının göze çarptığı prototip Google'ın yeni projede HTC ile işbirliği yaptığını ortaya koyuyor. Uzun yıllardır Nexus programından ve tablet dünyasından uzakta kalan HTC, böylece bir taşla iki kuş vurmuş olacak. 

Nexus 9'un standart tabletlere göre daha kara yapıda olduğu görülüyor. Modelin arkasında ayrıca alt kısımda USB girişi, sol üst kısımda kamera, LED flaş ve bazı boşluklar yer alıyor. 

8.9 inçlik 2K ekrana sahip olacağı belirtilen Nexus 9 modelinde 64-bitlik çift çekirdekli Tegra K1 yongaseti kullanılacak. Benchmark skorlarında halen en tepede yer alan 64-bitlik Tegra K1 yongasetinin yüksek enerji tüketiminin Nexus 9'a nasıl yansıyacağı ise merak konusu. Bazı kaynaklar ay ortasında Nexus 6 ve Nexus 9 modellerinin aynı anda tanıtılacağını iddia ediyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1081 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, htc nexus 9 ve htc
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim