Anlık Bildirim

Yeni Nexus tableti kargo veritabanında göründü

Yeni Nexus tableti kargo veritabanında göründü

Google'ın Android L işletim sistemi ile birlikte piyasaya sürmesini beklediğimiz Nexus 8 olduğu tahmin edilen yeni tablet modeli Hindistan'da ortaya çıktı.

Bugüne kadar pek çok modelin izlerine rastlanan ve genelde doğru saptamalar yapan Hintli Zauba ulusal kargo veritabanına takılan bu kez yeni Nexus tablet oldu. 

Veritabanında yeni cihaz için Nexus 7'ye benzer şeklinde bir tanımlama yapılmış. Bu da Nexus 8'in Nexus 7 ile benzer tasarım özellikleri taşıması ihtimalini ortaya çıkarıyor. Kargonun ABD'den yollanmış olması da Google tarafından hazırlandığını gösteriyor.

Şimdilik Nexus 8 modelini hangi firmanın hazırladığına dair bir bilgi yok ancak pek çok kaynak HTC'nin yeni dönemde Google'ın ortağı olacağında hemfikir. 

Android L işletim sisteminin 64-bit desteklemesi nedeniyle Nexus 8'in de uyumlu bir donanım ile geleceği tahmin ediliyor. 64-bitlik çift özelleştirilmiş çekirdekli Tegra K1 yongaseti, 2GB RAM, 16GB/32GB depolama kapasitesi, 8MP çözünürlükte OIS destekli kamera gibi özellikler şimdilik iddialar arasında. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
893 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, google
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim