Anlık Bildirim

IDF 2014 : Dell'den dünyanın en ince tablet modeli

IDF 2014 : Dell'den dünyanın en ince tablet modeli

IFA 2014 fuarında herhangi bir atağını görmediğimiz Dell, ABD'de devam eden IDF 2014 konferansında ses getirecek önemli bir tanıtıma imza attı. 

Dell'in tanıttığı yeni tablet pek çok açıdan ilkleri barındırıyor. Dell Venue 8 7000 serisi tablet modeli 6mm kalınlık ile dünyanın en incesi olduğu iddiasında. Bunun yanında Intel'in derinlik algılayıcı RealSense teknolojisini taşıyan ilk cihaz olma ünvanına da sahip. 

RealSense teknolojisi özel bir kamera modülü ve geri planda çalışan algoritmalar gerektiriyor. Kamera modülü biraz büyük ve tabletin sol tarafına konumlanmış. Bu kısımda hoparlör de yer alıyor. Durum böyle olunca tabletin tasarımı sol tarafta geniş bir kısım diğer tarafta ince bir ekran kenarı şeklinde ortaya çıkmış. 

RealSense teknolojisi sahneleri derinlemesine algılayarak haritalamasını yapıyor. Böylece bir sahnede örneğin elinizde tuttuğunuz çerçevenin uzunluğu veya merdivendeki bir basamağın boyu ölçülebiliyor. Uygulama, ölçümleri son derece akıcı bir şekilde yapabiliyor. Ayrıca yeniden odaklanma ve filtreleme özellikleri de mevcut. 

Intel patronu Krzanich yeni teknolojinin geliştiriciler tarafında ilgi göreceğini ve yeni potansiyellerin önünü açacağını umut ediyor. 8.4 inçlik ekranda 2560x1600 piksel çözünürlük sunan Dell Venue 8 7000 modeli Kasım ayında piyasaya sürülecek.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
672 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, dell ve intel
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim