Anlık Bildirim

IFA 2014 : Toshiba'dan fiyatı ile dikkat çeken Windows 8.1 tablet

IFA 2014 : Toshiba'dan fiyatı ile dikkat çeken Windows 8.1 tablet

IFA 2014 fuarının başlaması ile birlikte teknoloji devlerinin yeni ürünlerinin geçit töreni de başladı. Lenovo'dan sonra sahne sırası Toshiba'ya geldi. Firma giriş seviyesi Android tabletlerle yarışacak Windows 8.1 tablet modelini lanse etti.

Toshiba'nın yeni modeli Encore Mini adını taşıyor. Model maliyeti düşük tutmak adına donanımdan da tavizler veriyor. 7 inçlik ekranında 1024x600 piksel çözünürlük sunan cihaz 1.33GHz saat hızında çalışan Bay Trail tabanlı 4 çekirdekli Intel Atom Z3735G yongasetinden gücünü alırken, 640MHz saat hızında çalışan Intel HD grafik birimi de beraberinde geliyor. 

1GB RAM ve 16GB artırılabilir depolama kapasitesi ile desteklenen cihazda 2MP çözünürlükte arka kamera ve VGA ön kamera yer alıyor. Microsoft bilindiği üzere 9 inç ve altındaki tablet modellerine Windows 8.1 sürümünü Bing varsayılan arama motoru olmak kaydıyla lisans bedeli almadan sunuyor. Bu bakımdan tabletin işletim sistemi de Windows 8.1 with Bing olarak adlandırılıyor. 

Cihazda Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, 1 yıllık ücretsiz Office 365 üyeliği, 1TB OneDrive depolama alanı, 10mm kalınlık şeklinde diğer özellikler yer alıyor. Cihaz 119$ fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
652 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, toshiba
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim