Anlık Bildirim

IFA 2015: Lenovo'dan tasarımıyla dikkat çeken tablet bilgisayar: Miix 700

IFA 2015: Lenovo'dan tasarımıyla dikkat çeken tablet bilgisayar: Miix 700
 
Berlin'de düzenlenen IFA 2015 fuarından duyurular gelmeye devam ediyor. Bu doğrultuda Lenovo'nun yeni tablet modeli Miix 700, Microsoft Surface benzerliğiyle dikkatleri çekiyor.
Microsoft Surface Pro 3 ile neredeyse aynı boyut, tasarım ve ağırlık ile hazırlanan Lenovo Miix 700, ilk olarak oldukça şık gövdesiyle beğeni topluyor. Teknik olarak bünyesinde 2160 x 1440 piksel çözünürlükte12-inç bir dokunmatik ekran yer alan tablet, geniş tuşların tercih edildiği çıkartılabilir (Manyetik) klavye birimiyle de yüksek verimlilik vaat ediyor.
Arka bacak bölümüyle farklı açılarda çalışma imkan tanıyan Lenovo Miix 700, gücünü Intel M7 işlemciden alıyor ve 8GB RAM, 256GB SSD depolama birimi, 5MP ön kamera, isteğe bağlı detaylarına burada yer verdiğimiz Intel RealSense 3D kamera desteği ve Windows 10 işletim sistemi gibi detaylar taşıyor. Intel RealSense 3D teknolojisi tercih edilirse Windows 10'a yüz tanıma üzerinden giriş yapılabiliyor. LTE modem desteği de ayrı olarak sunuluyor.
Lenovo'nun verimli çalışmaya önem veren kişilere hitap eden tablet modeli Miix 700, Kasım ayında 700$ fiyat etiketiyle satışa çıkıyor.
IFA 2015: Lenovo'dan tasarımıyla dikkat çeken tablet bilgisayar: Miix 700
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim