Anlık Bildirim

İddia: Samsung, P1000 Galaxy Tab'ın yeni varisi Galaxy Tab 7 üzerinde çalışıyor

Güney Kore'nin teknoloji devlerinden Samsung'un, 2010 yılının eylül ayında lansmanını gerçekleştirdiği ilk Android tableti GT-P1000 Galaxy Tab'ın yeni varisi üzerinde mi çalışılıyor? Samsung.hdblog.it sitesinden gelen iddialara göre Samsung, sonbaharda 7.0-inç ekranlı Galaxy Tab 7'yi tanıtacak ve bu tablet HTC Flyer vb ürünlerle rekabet edecek. Peki yayınlanan spekülasyonlara göre ne gibi teknik özellikler bekleniyor?
Samsung Galaxy Tab 7, iddialara göre 1.2 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Exynos işlemci (aynı işlemci Galaxy S II'de kullanılmıştı), 1 GB RAM ve 2 GB ROM desteğini arkasına alacak, Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2.3.4 sürümüyle gelecek ve işletim sistemine TouchWiz 4.0 arayüzü eşlik edecek. Hatırlatmak gerekirse GT-P1000 Galaxy Tab, 1 GHz ARM Cortex-A8 işlemci ve 512 MB RAM ile gelmişti. Ancak Galaxy Tab bazı kesimler tarafından işletim sistemi sürümünden dolayı eleştiri oklarının hedefi olmuştu.
7.0-inç boyutunda ve 1024 x 600 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana yer verilecek tablette 16 GB dahili flash bellek bulunacak ve tabletin depolama kapasitesi microSD kartlarla arttırılabilecek. Bunların yanısıra SMS gönderebilme, video görüşme ve normal telefon görüşmesi yapabilme gibi özelliklerden bahsediliyor.
Bakalım Samsung Galaxy Tab 7 ile ilgili yayınlanan spekülasyonlar ne kadar doğru çıkacak? Bir kaç ay önce Samsung yetkilileri 7-inç ekranın bir tablet için yeterli olmadığını öne sürüyorlardı. Bu da akıllarda bazı soru işaretleri bırakmıyor değil. Her zamanki gibi verilen bilgilerin tutarlı olmasını diliyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4834 kez okundu.
5 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim