Anlık Bildirim

Opera 50'ye kripto para madenciliğini engelleyecek NoCoin özelliği geldi

Opera'nın 50 numaralı sürümüne web sitelerinin gizlice yaptığı kripto para madenciliğini engelleyecek NoCoin özelliği geldi. Tarayıcı artık işlemci gücünüzün sömürülmesine izin vermeyecek.
Opera Software, yakında desteklenen tüm platformlar için yayınlanacak Opera 50 web tarayıcısının Release Candidate (yayın adayı) sürümünün kullanıma sunulduğunu açıkladı.
Önümüzdeki günlerde çıkacak Opera 50 web tarayıcısına eklenen en önemli özelliklerden biri olan NoCoin, internette gezinirken kripto para madencilerinin bilgisayarınızın işlemci gücünü sömürmesine izin vermeyecek. Aslında oldukça faydalı olan bu işlevin artık piyasadaki tüm tarayıcılarda varsayılan olarak bulunması gerekli.

NoCoin özelliği nasıl çalışıyor?

Opera 50 ile birlikte gelen kripto para madenciliği koruma özelliği NoCoin, reklam engelleyici altındaki Ayarlar panelinde yer alıyor. Yani bu özelliğin entegre reklam engelleme mekanizmasına bağlı olduğunu belirtelim. Ziyaret ettiğiniz web sitelerinin sizden izinsiz kripto para madenciliği yapmasının önüne geçmek için reklam engelleyicinin etkinleştirilmiş olması gerekli.
NoCoin isimli yeni özelliği hemen kullanmaya başlamak isterseniz buraya tıklayarak Windows, Linux ve MacOS için Opera 50 Release Candidate sürümünü indirebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4920 kez okundu.
19 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İnternet, Bitcoin (BTC) ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim