Anlık Bildirim

Şimdiye kadarki en hızlı Firefox yayınlandı: Firefox 57 Quantum

Mozilla 2 kat daha iyi performans sunduğunu ve Google Chrome'dan %30 daha az bellek tükettiğini iddia ettiği yeni tarayıcısını kullanıma sundu. İşte şimdiye kadarki en hızlı Firefox'un detayları.
İnternet tarayıcılarının her yeni sürümle daha iyi hale geldiği bir gerçek ancak bu gelişmeler çıplak gözle fark edilebilecek kadar çarpıcı olmuyor. Ancak Mozilla bugün popüler web tarayıcısı Firefox için son yıllardaki en önemli güncellemelerden birini yayınlayarak bu geleneği bozdu. Şirket kullanıcılara şimdiye kadarki en hızlı Firefox'u sunduğunu söylüyor.
Firefox 57 Quantum bugün itibariyle indirilebilir durumda. Tarayıcı yeni bir kullanıcı arayüzüne sahip olurken, Mozilla'nın Quantum olarak adlandırdığı ve çok çekirdekli işlemcileri daha iyi kullanan bir sürü yeni aracı da beraberinde getiriyor. Şirket o kadar iddialı ki yeni nesil tarayıcıyla kullanıcılara 2 kat daha iyi performans vadederken Google Chrome'dan %30 daha az bellek kullandığını iddia ediyor.

Eski eklentiler artık çalışmayacak

Öte yandan eklentiler için de önemli bir güncelleme var. Firefox 57 artık eski uzantılara kapıyı kapatmış durumda. Tarayıcı artık sadece standart WebExtension API'si kullanılarak oluşturulmuş eklentileri destekliyor. Firefox'u yeni sürüme yükseltmek için yazılımın Yardım -> Firefox hakkında bölümünü kullanabilir, kurulum dosyasını indirmek için ise buraya tıklayarak Mozilla'nın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8950 kez okundu.
56 kişi, toplam 61 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bilgisayar, web tarayıcı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim