Anlık Bildirim

Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ile birlikte Material Design adında yeni bir tasarım dili belirleyen Google, aradan geçen süre boyunca Android platformunun tüm unsurlarına bu dili yerleştirmeyi başarmıştı. Artık yavaş yavaş Chrome OS platformu ve Windows uygulamalarında da, aynı çizgileri görebiliyoruz. 

Windows işletim sistemi üzerinde çalışan Chrome tarayıcısında, ön izleme tarzında yeni tasarıma ait ilk izler görünmeye başladı. Kullanıcılar, nihai Chrome sürümünde bile çeşitli kodları çalıştırarak yeni tasarımı inceleyebiliyor. Örneğin chrome://settings-md komutunu adres satırında çalıştırarak, Ayarlar menüsünün yeni hali görülebiliyor. 

>>Google, 5 milyon Cardboard gözlüğü sattı

Yine chrome://flags komutunu çalıştırarak, tarayıcının farklı bölümleri için yeni tasarımı etkinleştirebiliyorsunuz. Ayrıca chrome://policies-md komutu ile halen yapım aşamasındaki sözleşme sayfasına erişebiliyorsunuz. Bu değişiklikler henüz varsayılan olarak kullanılmıyor ve bazı hatalara sahip olabilir. Bu bakımdan, tarayıcınızda donma veya kapanma gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. 

Yeni tasarım şimdilik Windows platformu yanında Chrome OS platformunda çalışan Chrome tarayıcısında da görülebiliyor. Bunun haricinde Linux ve OS X platformlarındaki Chrome tarayıcısında çalışmaların ne zaman başlayacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.  
Windows üzerindeki Chrome tarayıcısının büyük tasarım değişikliği başladı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9135 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
chrome on windows, chrome with material design ve
2 etiket daha Yazılım Windows
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim