Anlık Bildirim

Apple, Eylül ayında ucuz bir MacBook çıkaracak

Yayınlanan yeni bir rapora göre Apple gelecek ay Intel'in 14 nanometre Kaby Lake işlemcileri ile güçlendirilmiş uygun fiyatlı 13 inçlik bir Macbook tanıtacak. Ayrıca iki yeni iPad Pro da yolda.
Apple'ın önümüzdeki Eylül ayında yeni nesil iPhone'ları tanıtması bekleniyor. Söylentilere bakılırsa şirket aynı zamanda mevcut MacBook Air'in yerini alması beklenen 13 inçlik MacBook'u da duyuracak.
DigiTimes'a göre Apple söz konusu lansmanda Intel'in 14 nanometre Kaby Lake işlemcileri ile donatılmış ve 1.200 dolarlık başlangıç fiyatına sahip yeni bir giriş seviyesi MacBook tanıtabilir.
Daha önceki söylentiler MacBook'un Retina ekran ve USB-C bağlantı noktaları içerebileceğini öne sürmüştü. En yeni MacBook Pro'larda kullanılan üçüncü nesil kelebek klavyeyle gelme ihtimali de söz konusu.

Yeni tasarımlı iki yeni iPad Pro da geliyor

Yeni MacBook'a ek olarak Apple'ın daha ince çerçevelere sahip, fiziksel home butonu olmayan ve Face ID teknolojisi sunan yeniden tasarlanmış iPad Pro modellerinin tanıtabileceği de söyleniyor.
Rapora göre küçük model 11 inçlik bir ekrana sahip olacak ve mevcut 10.5 inçlik modelin yerini alacak. Daha büyük iPad'in ise 12.9 inçlik bir ekrana sahip olacağı iddia ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5721 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, macbook air ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim