Anlık Bildirim

Computex 2017 fuarında özellikle dizüstü modelleri ile büyük ses getiren Asus, Android tarafını da es geçmedi. Firma giriş ve orta seviyeye yönelik olarak iki tane ZenPad tablet modeli lanse etti.

Beklentisi olmayanlara

Asus ZenPad 10 Z301ML modeli giriş seviyesine hitap ediyor. 10.1 inçlik HD IPS ekrana sahip olan tablet modeline 1.3GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli MediaTek MT8735W yonga seti eşlik ediyor. 4680mAh kapasiteli batarya ile 13 saate kadar kullanım süresi sunan model USB Tip-C üzerinden şarj ediliyor.

Model farklı konfigürasyonlar ile tüketicilere hitap edecek. 2GB LPDDR3 RAM taşıyan versiyonda 16GB arttırılabilir kapasite yer alıyor. 3GB RAM taşıyan versiyonda ise 32GB ve 64GB arttırılabilir kapasite seçeneği sunulmuş.

Asus ZenPad 10 Z301MFL ise biraz daha orta seviyeye yükseliyor. 10.1 inçlik IPS ekranında Full HD çözünürlük sunan modele biraz daha hızlı MediaTek MT8735A eşlik ediyor. RAM ve depolama kapasiteleri önceki model ile aynı. Batarya da aynı olduğu için kullanım süresi 10 saate kadar iniyor.

Modellerde arka kamera 5MP çözünürlüğünde, ön kamera ise 2MP çözünürlüğünde belirlenmiş. Kutudan Android 7.0 işletim sistemi ile çıkan modellerin henüz fiyatları açıklanmadı. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim