Anlık Bildirim

Dell yeni 2si1 arada dizüstü modellerini duyurdu

Dell, Computex Fuarı kapsamında yeni 2si1 arada taşınabilir bilgisayar modellerini duyurdu. Bu bağlamda firma şu ana kadar ürettiği en büyük hibrit yapıdaki bilgiasarı da resmiyete kavuşturdu.
Dell şu ana kadarki en büyük hibrit modeli Inspiron 17 7000 2-in-1 da dahil yeni 2si1 arada dizüstü model serilerini duyurdu. 17 inç boyuta sahip Inspiron 17 7000 normal laptop kullanım imkanı yanında hockey oyun masasına bile dönüşebiliyor. Oldukça büyük bir ekrana sahip olsa da modelin boyutlarına göre ince bir yapısı olduğu söylenebilir.
Dell yeni 2si1 arada dizüstü modellerini duyurdu
 
Bu yapıyı 7000 serisinin yeni tamamen alüminyum tasarımına borçlu olan bilgisayar aynı zamanda bu sayede soğutma işini de daha rahat gerçekleştirebiliyor. Intel'in 6. nesil Core I serisi işlemcisine sahip olan 17 inçlik hibrit bilgisayarda bulunan ve Dell'in multiport adaptörüne bağlanabilen USB Type-C arayüzü ile diğer mobil cihazları da şarj edebilmek mümkün.
17 inçin büyük geleceğini düşününler için 13 inç ve 15 inç boyutta da seçenekler sunan Dell'in Inspiron 7000 serisi modelleri 2 Haziran'dan itibaren $799 etiketiyle satışa sunulacak.
Dell yeni 2si1 arada dizüstü modellerini duyurdu
 
Hem daha ucuz hem de daha hafif dizüstü arayanlar için de çözümler üreten Dell bu bağlamda Inspiron 5000 serisi altında 13 inç ve 15 inçlik modellerini de duyurmuş durumda. Tasarım anlayışı olarak 7000 serisi ile aynı tasarıma sahip olan 5000 serisinde metal yerine plastik malzemeden bir gövde bulunuyor. Bunun neticesinde 15 inç boyutunun 2.08kg ağırlığa sahip olan Inspiron 5000 serisinin 13inçlik modeli ise 1.62kg ağırlığında.
Ağırlığından ödün vermesine rağmen performans konusunda ödün vermeyen dizüstülerde Full HD LED dokunmatik ekran, Core I serisi işlemciler ve 16GB'a kadar RAM seçeneği yer alıyor.
7000 serisinde olduğu 2 Haziran tarihinde satışa sunulacak olan 5000 serisi ise $529 baz fiyat etiketiyle raflarda yerini alacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim