Anlık Bildirim

Dizüstü modellerinde dünyanın en yüksek tazeleme hızı

Donanım sektörünün yanında oyun sektörünün de merakla beklediği en önemli fuar olan Tayvan’daki Computex 2016, rekorlara imza atan modellere ev sahipliği yapacak.

Computex 2016 fuarının yaklaşması ile birlikte, üreticilerin en önemli kozları da ortalığa saçılmaya başladı. Bunların bazıları, sektöründe rekorlara imza atacak kapasitede. Fuarın önemli isimlerinden Asus’un yeni ROG dizüstü serisi bunlar arasında.

Firma, dizüstü sektöründe bir rekora imza atıyor ve 120Hz tazeleme hızlarını ROG serisine getiriyor. Geleneksel dizüstü panellerinden neredeyse iki kat daha fazla tazeleme hızlarına sahip yeni ROG serisi, oyunlarda çok daha akıcı bir tecrübe sunmayı amaçlıyor.

Yeni Asus ROG serisi, 15 ve 17 inçlik boyutlarda karşımıza çıkacak. Ekran çözünürlüğünün Full HD olduğu tahmin ediliyor zira 4K paneller 60Hz tazeleme hızına sahip. Bu bakımdan 4K çözünürlük seçeneği sunulsa bile, 60Hz tazeleme hızı ile gelecek. Masaüstü monitör tarafında 144Hz tazeleme hızlarını görebiliyorduk. Dizüstü pazarı da, aradaki farkı oldukça kapatmış olacak.

Asus, yeni serisinde Advanced Hyper-Viewing Angle (AHVA) paneller kullanıyor. En iyi görüntü kalitesi ve farklı açılardan en iyi kontrast oranını sunabilen panel, ayrıca Nvidia G-Sync ile de tam uyumlu olarak çalışıyor. Yani yeni Asus ROG serisinde Nvidia G-Sync desteği de mevcut. Oyun severleri heyecanlandıracak olan yeni serinin detayları Computex 2016 fuarında belli olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5745 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus, asus rog laptop 120hz ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim