Anlık Bildirim

Gigabyte, ilk oyuncu Ultrabook modelini duyurdu

Computex 2016 fuarının başlamasına kısa bir süre kala Gigabyte, kendisinin ilk oyuncu Ultrabook modelini duyurdu. Gigabyte Aero 14 adındaki model, sadece 19.9mm kalınlığında

Computex 2016 fuarının başlamasına kısa bir süre kala, üreticiler önemli kozlarını ufak ufak teknoloji dünyası ile paylaşmaya başladı. Fuarın ağır toplarından Gigabyte, kendisinin ilk oyuncu Ultrabook modelini duyurdu.

Çok ince dizüstü modellerini tanımlayan Ultrabook sınıfı, bu ince profil nedeniyle uzun bir süre dahili grafik birimlerine yer vermiş ve oyunculara hitap etmekten uzak kalmıştı. Üretim geometrilerinde yaşanan sıçrama, bileşenleri daha ince hale getirdi ve Ultrabook sınıfı için yeni bir dönem başlamış oldu.

Gigabyte Aero 14, sadece 19.9mm kalınlığında ve Nvidia GeForce GTX 970M ekran kartı ile tatmin edici seviyede oyun deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Tamamen metal gövde, ısıyı daha iyi dışarı atıyor. Ayrıca nano işleme teknolojisi ile, dış kısım 3 boyutlu bir görünüm arz ediyor.

14 inçlik ekranında 2560x1440 piksel çözünürlük sunan Ultrabook, Skylake H tabanlı ve 4 çekirdekli Intel Core i7-6700HQ işlemcisinden güç alıyor. 94Whr kapasiteli bataryası, sınıfına göre en iyiler arasına girerken, 10 saate kadar da kullanım süresi sağlıyor.

32GB’a kadar DDR4 RAM destekleyen model, 2 adet M.2 SATA SSD slotu, 3 adet USB 3.0, 1 adet USB 3.1 Type-C, HDMI 2.0, WiFi AC, SD kart okuyucu, Bluetooth 4.1, miniDP portu gibi diğer özelliklere sahip. Ayrıca Nvidia GeForce GTX 965M ekran kartı taşıyan bir versiyon daha olacak. Cihazın satış detayları Computex 2016 fuarına bırakıldı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5092 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gigabyte, gigabyte aero 14 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim