Anlık Bildirim

HP Spectre 13: Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı

Yeni HP Spectre olağanüstü mühendislik ve tasarım becerisini şıklık ve performansla bir araya getiriyor. İşte HP'nin gelmiş geçmiş en heyecan verici dizüstü bilgisayarı:
HP, New York Times International Luxury Konferansı’nda tanıttığı, dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı yeni HP Spectre ile Premium PC deneyiminde çıtayı yükseltti. 10,4mm'lik alüminyum kasası bir AAA pil ile aynı incelikte olan bilgisayar, Full HD 13,3” diyagonal uçtan uca ekran ile üstün seyir deneyimi sunuyor.
HP, HP Spectre’nin tasarım sürecinde, her bir bileşeni tasarlanırken en iyi kullanıcı deneyimini, maksimum performansla bir arada sunmaya odaklandı. Tüm bu süreçlerin sonunda, kullanıcılar için stil, işlev ya da performanstan ödün vermeyen Premium seviyede bir dizüstü bilgisayar ortaya çıktı.
Yeni HP Spectre’nin özellikleri şöyle: 
  • Karbon fiber alt bölme hem hafif hem de dayanıklı ince bir görünüm oluşturuyor. Ayrıca dizüstü bilgisayarın toplam ağırlığının yalnızca 1,1 kg olmasını sağlıyor. 
  • Yaldızlı bakır aksamlar el ile cilalanmış, mücevheri andıran hatları yansıtırken, yenilikçi ve gözlerden saklı pistonlu mafsal, benzersiz seviyede premium his ve görüntü oluşturan menteşesiz tasarım illüzyonu yaratıyor. 
  • İki ince parçaya ayrılmış yenilikçi hibrit pil, tek pilin sağlayacağı vat oranı ile aynı oranda enerjiyi, 9 buçuk saate yakın pil ömrü ile sunarken HP Spectre’nin en ince dizüstü bilgisayar olmasına da katkı sağlıyor.
  • Corning Gorilla Glass koruma katmanına sahip Full HD IPS uçtan uca ekran; fotoğraf düzenleme, sunum hazırlama ya da film izleme gibi amaçlar için üstün görüntüleme deneyimi vadediyor. 
  • Altıncı nesil Intel Core i5 ve i7 işlemciler, 512GB'a kadar PCIe SSD depolama birimi, 8GB bellek, kullanıcılara en yüksek performansı sağlıyor. Intel hiperbarik soğutma sistemi, güçlü işlemcili cihazın aşırı ısınmadan çalışmasına olanak sağlıyor. 
  • HP Audio Boost teknolojisi ve Bang & Olufsen Stereo hoparlörlerle tamamlanan donanım ve yazılımın birleşimi, kullanıcılara istedikleri ses derinliğini sağlıyor. 
  • Hızlı ThunderboltTM çözümünü destekleyen, üç tam fonksiyonel USB tipi CTM bağlantılar ile çok yönlü I / O bağlantısı.
HP Spectre 13.3, Haziran ayından itibaren ülkemizde, Avrupa'da ve Orta Doğu'da satışa sunulmuş olacak. Vergilere göre farklılık göstermek üzere cihazın satış fiyatının 1499 Euro'dan başlayacağı belirtilmiş. Ülkemizde 128GB SSD'li 13.3 inç ekranlı en ucuz MacBook Pro'nun 5199 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu düşünülünce HP'nin ürünü bu noktada alternatif arayan tüketicilerin aklını çelebilecek nitelikte olmuş.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8893 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hp, spectre ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim