Anlık Bildirim

Jolla tablet ön siparişleri toplamaya başladı

Jolla tablet ön siparişleri toplamaya başladı
 
Nokia'dan ayrılan bir grup mühendisin kurduğu Jolla, MeeGo işletim sisteminden kalanları geliştirerek SailFish OS adında yeni bir işletim sistemi ortaya çıkarmıştı. Sonrasında bu işletim sistemiyle çalışan bir tablet geliştirmek isteyen şirket Indiegogo platformunda destek toplamaya başladı. Bugün gelinen nokta ise projenin hayata geçirildiğini ve ve destekçilere ilk modellerin gönderildiğini gösteriyor. Bunun yanı sıra tablete sahip olmak isteyenler için ön siparişler de açılmış durumda.
299 dolarlık(32GB) ön sipariş fiyatına sahip olan tablet şimdilik AB üyesi ülkeler, ABD, Kanada, Norveç, İsviçre, Rusya , Hindistan, Avusturalya ve Hong Kong'da yaşayanlar satın alabiliyor. Tabletin 64GB versiyonu 335 dolardan satılırken ön sipariş verenler cihazlarına Ekim ayında ulaşacaklar.
Kısaca özellikleri hatırlatmak gerekirse SailFish OS 2.0 işletim sistemine sahip tablet 7.9 inç 2048 x 1536 piksel çözünürlükte IPS ekran, 1.8 GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli 64-bit Intel Atom Z3735F işlemci,  2 GB bellek, 5MP arka 2 MP ön kamera, 4450 mAh batarya ve Micro SD kart desteğine sahip.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim