Anlık Bildirim

Microsoft, iPad'ler için uzak masaüstü uygulaması geliştiriyor

Microsoft, iPad kullanıcılarının Windows 10 PC'lerini uzaktan kontrol etmesini sağlayacak bir uygulama üzerinde çalışıyor. Şirket yöneticisi Scott Manchester uygulamanın nasıl çalıştığını gösterdi.
Microsoft, kullanıcıların Windows 10 bilgisayarlarına internete bağlı bir iPad'den erişmelerini sağlayacak son derece kullanışlı bir uzak masaüstü uygulaması geliştiriyor. Yazılım devinin uzak masaüstü hizmetinin grup yöneticisi Scott Manchester, uygulamanın iPad'de nasıl çalıştığını gösteren bir video yayınladı.
Kullanıcılar fare imlecini dokunmatik ekran veya Bluetooth mouse aracılığı ile kontrol edebilecekler. Deneyimli yönetici uygulamanın şu an için sadece SwiftPoint mouse ile çalıştığını belirtti. Ancak ileride daha uygun fiyatlı Bluetooth mouse'ların da desteklenebileceği söyleniyor.

Hem masaüstü hem iPad'i olanların işine yarayacak

Manchester ayrıca videoda bir Bluetooth klavye de kullanıyor ancak iPad'ler zaten desteklediği için bunun için herhangi bir kısıtlama yok gibi görünüyor. Microsoft'un üzerinde çalıştığı uzak masaüstü uygulamasının genel anlamda son derece faydalı olacağını söyleyebiliriz. Özellikle de hem masaüstü bilgisayar hem de iPad sahibi olanların çok işine yarayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim