Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab 4 bu yıl da devam edecek

İki yıldır piyasada bulunabilen bir tablet serisi olan Galaxy Tab 4, bu yıl da piyasada olmaya devam edecek. Galaxy Tab 4 Advanced adlı bir model benchmark skorlarına yansıdı.

Tablet pazarında genel daralmanın da etkisiyle düşüş yaşayan Samsung, bu yıl çok da etkili değil. Windows tarafında Galaxy Tab Pro S ve Android tarafında Galaxy Tab A 7.0 2016 modellerini piyasaya süren firma, şimdilik bir model daha hazırlıyor.

SM-T536 model numarasıyla benchmark testlerinde ortaya çıkan yeni cihaz, muhtemelen Galaxy Tab 4 Advanced adını alacak zira T53x numarası Galaxy Tab 4 10.1 modellerine aitti. 10.1 inçlik ekrana sahip bu cihazın, yeni bir seri olarak piyasaya sürülmesi beklenmiyor.

Samsung, Galaxy Tab 4 10.1 modelini ilk olarak 2014 yılında piyasaya sürmüş, sonrasında Galaxy Tab 4 10.1 2015 olarak geçen yıl güncellemişti. Bu yıl da, Galaxy Tab 4 Advanced olarak karşımıza çıkacak. Yine orta seviye bir tablet söz konusu.

1280x800 piksel çözünürlüğe sahip olan tablet modelinde 8 Cortex-A53 çekirdekli Exynos 7580 yonga seti çalışıyor. 2GB RAM ve 32GB artırılabilir kapasiteye sahip olan modelde 5MP çözünürlüğünde arka kamera ve 2MP çözünürlüğünde ön kamera yer alıyor. Ayrıca Bluetooth 4.2, WiFi AC, Android 6.0 özellikleri mevcut. Galaxy Tab 4 Advanced modelinin yaz aylarında tanıtılması bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim