Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab J resmiyet kazandı

Ürün tanıtımlarına hız kesmeden devam eden Samsung, bu sıralar daha çok giriş seviyesine oynuyor. Henüz tanıtılan Galaxy Tab J, giriş seviyesine hitap eden bir tablet modeli.

Samsung’dan yılın ikinci yarısı için Galaxy Tab S3 tablet serisini beklerken, Tayvan’da farklı bir model gündeme geldi. Henüz tanıtılan Galaxy Tab J, giriş seviyesine hitap eden bir tablet modeli.

Asya kıtasında, telefon özellikli tablet modelleri halen ilgi görüyor. Samsung da bu trendi es geçmemiş. Galaxy Tab J, 4G bağlantı özelliğinin yanı sıra çağrı ve SMS alma özelliğine de sahip. Böylece ucuz bir tablet ve akıllı telefon isteyen kullanıcılar için iyi bir alternatif olacak.

7 inçlik 1280x800 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip olan Galaxy Tab J, 1.5GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemciden gücünü alıyor. 1.5GB RAM ve 8GB artırılabilir kapasite ile desteklenen model, 4000mAh kapasiteli bir batarya barındırıyor.

Modelin arka kısmında 8MP çözünürlüğünde f1.9 aralığına sahip bir kamera yer alırken, ön kısmında da 2MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. A-GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, FM radyo, Android 5.1.1 işletim sistemi gibi özellikler yer alan tablet modelinin Ağustos ayında 190$ fiyat etiketi ile satışa sunulacağı ifade edildi. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim