Anlık Bildirim

Samsung’un yeni ikisi bir arada dizüstü bilgisayar modeli Notebook 7 Spin ile tanışın

Bir dönem dizüstü pazarından çekilmeyi konuşan Samsung, şimdi daha fazla ve daha iddialı modellerle kendisine pay arıyor. Firmanın yeni tanıtımı Notebook 7 Spin oldu.

Bilgisayar pazarında ikisi bir arada melez tablet ve dizüstü modellerine olan ilginin artması, teknoloji devlerini de yavaş yavaş bu alana çekmeye başladı. Bir dönem dizüstü pazarından çekilmeyi konuşan Samsung, şimdi daha fazla ağırlık koymayı planlıyor.

Firmanın yeni tanıttığı Notebook 7 Spin adındaki model, 1.33 ve 15 inçlik iki versiyon halinde satılacak. Modelde yer alan Full HD çözünürlükte dokunmatik ekran, video HDR teknolojisi barındırıyor. Böylece daha keskin kontrast oranı ve daha canlı renkler elde edilebiliyor.

Bilgisayarın ekranı 360 derece dönebiliyor. Böylece farklı pozisyonlarda kullanıcının rahatlığına göre kullanılabiliyor. Intel Core i5 ve i7 işlemci seçenekleri, 16GB’a kadar DDR4 RAM, 1TB’a kadar HDD, opsiyonel 128GB SSD, uzun kullanım süreleri şeklinde özellikler mevcut.

Serinin dikkat çeken tarafı hızlı şarj desteği sunması. Böylece 20 dakika şarj ile 2 saat daha ek kullanım süresi elde edilebiliyor. 13.3 inçlik modelin bataryası 100 dakikada, 15 inçlik modelin bataryası ise 90 dakikada tam olarak dolabiliyor. 15 inçlik modelde ek olarak Nvidia GeForce 940MX ekran kartı de mevcut.

Haftasonu satışa çıkacak olan modelin 13.3 inçlik Core i5 işlemcili versiyonu 799$ başlangıç fiyatına sahip. 15 inçlik modelin başlangıç fiyatı 999$. 32GB RAM ve 128GB SSD barındıran versiyonu ise 1199$ olarak belirlenmiş. 

 
Samsung’un yeni ikisi bir arada dizüstü bilgisayar modeli Notebook 7 Spin ile tanışın
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim