Anlık Bildirim

Surface'in patronu: Microsoft, Apple'ın en büyük rakibi olmak istiyor

MobileSyrup'a konuşan Surface patronu Panos Panay, premium pazara kaliteli ürünler sunarak Apple'ın bir numaralı alternatifi olmak için mücadele vereceklerini söyledi.
Microsoft'un Surface serisi, orijinal RT modelinin beklentilerini karşılamadığı 2012 yılında büyük bir hayal kırıklığı yaratmasının ardından 2'si 1 arada cihazların öncüsü haline geldi. Durum böyle olunca da şirket şu anda donanım kanadının büyümesi için ana lokomotifi olan bu ürüne yatırımlarını devam ettirmek istiyor.
Microsoft'un kurumsal başkan yardımcısı ve Surface başkanı Panos Panay, şirket olarak ana hedeflerinin premium pazara hitap etmek ve Apple'ın en büyük alternatifi haline gelebilmek için mücadele vermek olduğunu söylüyor. Cupertino merkezli rakibi Apple, premium ve oldukça pahalı MacBook serisiyle uzun yıllardır pazarda boy gösteriyor ancak Microsoft, Surface Book ve Surface Pro serisinin ilk gerçek alternatifler olduğunu söylüyor.

Sonraki adım: Surface Phone

Panos Panay, Surface bölümünün bir sonraki adımının ne olacağından söz etmedi ancak 2017 bahar ayında Surface markası altında birçok cihaz görebiliriz. Yenilenmiş Surface Pro ve Surface Book haricinde Microsoft fanlarının heyecanla bekledikleri birşey daha var.
Panay'ın şirketin mobil cihaz girişimlerini sürdürmekten sorumlu kişi olduğuna inanılıyor. Bu nedenle Surface Phone olarak adlandırılması beklenen yeni nesil akıllı telefonların, deneyimli yöneticinin ekibi tarafından tasarlanabileceği ifade ediliyor.
Ayrıca önümüzdeki yılın başlarında piyasada olması beklenen Surface Phone, her ne kadar şirketin mobil platformunun çoktan öldüğü söylense de, cep telefonu sektöründe hayatta kalmak için mücadele veren Microsoft'un son şansı olarak görülüyor. Konuya yakın kaynaklar Surface Phone akıllı telefonların üç model olarak piyasaya sürüleceğini söylerken yüksek fiyatlarla satışa sunulacağını belirtiyorlar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6977 kez okundu.
42 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, surface ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim