Anlık Bildirim

Yeni nesil MSI Titan serisinde çift güç adaptörü desteği olacak

MSI’ın oyun canavarı olarak tasarladığı ve hız aşırtma imkanına sahip Titan dizüstü bilgisayar serisi, yeni nesil ile birlikte önemli bir eleştiri konusunu daha tarihe gömüyor.

MSI’ın oyun canavarı olarak tasarladığı ve 23 000TL seviyesine kadar çıkan modellere sahip Titan dizüstü bilgisayar serisi, yeni nesil ile birlikte önemli bir eleştiri konusunu daha tarihe gömüyor. MSI Titan, yeni nesilde çift güç adaptörü desteği sunacak.

Hali hazırdaki nesillerde, 330W güç adaptörü imkanı sunuluyordu. Özellikle SLI seçeneklerinde, SLI yapısı fazla enerji harcadığı için, kısıtlı güç aktarımı nedeniyle ekran kartının potansiyeli olmasına rağmen dengeli bir şekilde hız aşırtma yapılamıyordu. Bu da, hız aşırtma tutkunlarının tepkisini çekiyordu.

Yeni nesil MSI Titan modellerinde ise, iki güç kaynağına destek sunan bir adaptör sunulacak. Böylece iki adet 330W adaptör ile birlikte, SLI seçeneklerinde hem işlemci hem de grafik birimi istenen seviyelere kadar hız aşırtılabilecek.

Firmanın böyle bir geçici çözüme başvurmasının nedeni ise teknik imkansızlıklar. Tek bir güç adaptörü üzerinden, hız aşırtma için çok daha yüksek seviyelerde enerji aktarabilmek şimdilik mümkün değil. Bu bakımdan kullanıcılar, bu alternatif çözümler ile yetinmek zorunda. Yeni nesil MSI Titan modellerinin ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmiyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7230 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
msi, msi titan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim