Anlık Bildirim

Samsung'tan iPad Pro'ya sıkı rakip geliyor: Galaxy Tab S6

Güney Koreli teknoloji devi Samsung önümüzdeki ay sadece Galaxy Note 10 serisini tanıtmayacak. Şirket aynı zamanda iPad Pro'ya rakip olacak özelliklere sahip Galaxy Tab S6'yı duyuracak.
Samsung'un önümüzdeki ay düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde tüm ilgi şüphesiz ki Galaxy Note 10 serisinin üstünde olacak. Ancak şirketin aynı etkinlikte Galaxy Watch Active 2 ve Galaxy Tab S6 gibi farklı cihazlar da tanıtması bekleniyor. Şirketin yeni tabletini tüm ihtişamıyla gözler önüne seren bir basın görselleri yayınlandı.
Samsung Galaxy Tab S6, tartışmasız şekilde dünyanın en iyi Android tabletlerinden biri olan Tab S5e'nin izinden gidecek. iPad Pro'ya gerçek anlamda rakip olabilecek bir tablet yolda gibi görünüyor. Tab S6 üst sınıf özellikler sunmasınun yanında rekabeti farklı boyuta taşıyacak donanımlara sahip olacak.

Arkasında S Pen yuvası olacak

Tabletin gücünü Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti ve 6 GB RAM'den alacağını belirtelim. Ayrıca 10.5 inçlik bir OLED ekran taşıyacak. 128 GB ve 256 GB olmak üzere iki depolama seçeneğiyle gelecek cihaz bu anlamda da çoğu kullanıcının ihtiyacını karşılayabilecek.
Samsung Galaxy Tab S6'nın arka tarafında S Pen'i yerleştirmek için bir yuva bulunacak. Kullanıcılar kalemi kullanmadığı zamanlarda buraya yerleştirebilecekler. Tablet ayrıca Samsung DeX ile son derece kullanışlı olan klavyeli kılıfı (Book Cover Keyboard) da destekleyecek. Güney Koreli şirket Galaxy Tab S6'yı 7 Ağustos'taki lansmanda Galaxy Note 10 ile birlikte tanıtacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6711 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Tablet ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim