Anlık Bildirim

InFocus’dan kısmi modüler dizüstü modeli

Tek bir dizüstü bilgisayarınız olsun ancak donanımı sürekli değişsin istiyorsanız InFoucs tarafından geliştirilen Kangaroo Notebook modeli ihtiyacınızı karşılayabilir.

Son dönemde modüler kelimesini sıkça kullanır olduk. Akıllı telefonlardan akıllı saatlere ve bilgisayarlara kadar farklı konseptlerde modülerlik görüyoruz. InFocus ise modülerlik kavramını kısmi olarak dizüstü segmentine uygulamaya çalışmış.

Cebe sığan Kangaroo mini PC modelleri ile tanıdığımız InFocus, yine bu modellerini temel alarak bir konsept geliştirmiş. Kangaroo Notebook adındaki model aslında iki parçadan oluşuyor. İlk parça dizüstü aksesuarı. Bu aksesuarda 11.6 inçlik bir ekran, klavye, trackpad, 5000mAh kapasiteli batarya, soğutma sistemi, web kamera, portlar ve mikrofon-hoparlör kombinasyonu yer alıyor. İşin asıl kısmını ise Kangaroo Mini modülü oluşturuyor.

Dizüstü modelinin kenar kısmındaki yuvaya yerleşen modül, barındırdığı konfigürasyon ile dizüstüne hayat veriyor. Firmanın amacı sadece modülü değiştirerek farklı konfigürasyonlarda dizüstü bilgisayar kullanma olanağı sunmak. Modüller bağımsız olarak kullanılamıyor ve sadece Kangaroo Notebook ile uyumlu.

Başlangıç modülünde Intel Atom x5-Z8350 yonga seti, 2GB LPDDR3 RAM, 32GB bellek, microSD yuvası, WiFi AC, Bluetooth şeklinde özellikler yer alıyor. Batarya yanında adaptör ile sürekli enerji girişi sağlamak mümkün. 299$ fiyat etiketi ile dizüstü aksesuarı ve iki modüle sahip olunuyor. İlerleyen dönemlerde çıkacak modüllerle daha güçlü bir dizüstü elde edilebilecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim