Anlık Bildirim

Dünyanın ilk dokunmatik Windows televizyonu Apek Maxpad

Dünyanın ilk dokunmatik Windows televizyonu Apek Maxpad

Oturma odalarımız artık akıllanan televizyonlara emanet ve giderek daha fazla özellik kazanıyorlar. Ebatları nedeniyle tüketicinin birebir etkileşime geçmediği televizyonlar fonksiyonel kumanda ve kameralar ile kontrol ediliyor. Ancak Brezilyalı Apek kullanıcıyı tabiri yerindeyse ekran başına çekecek bir yeniliğe imza attı.

Firmanın Maxpad adını verdiği cihaz dünyanın ilk dokunmatik televizyonu olarak lanse edildi. Maxpad asıl olarak bir Full HD LED televizyon görevi görüyor. Akıllı televizyon kısmının Windows 8.1'e emanet edildiği ürün arka planda üst seviye bir bilgisayar çalıştırıyor. 

Cihazda 4 çekirdekli 3.8GHz saat hızında çalışan AMD A10 APU'su, ATI Radeon HD7660 grafik kartı, 60GB SSD, 500GB HDD donanımı ile geliyor. Air Mouse ve kablosuz klavye barındıran evrensel uzaktan kumanda ile cihaz kontrol edilebiliyor. 

Cihazın çoklu dokunmatik ekranı sayesinde kullanıcılar parmak hareketleri ile pek çok fonksiyonu başlatabiliyor. 5MP çözünürlükteki kamerası ile görüntülü görüşme yapmak mümkün. 

Cihazı oturma odanızdan çıkarmak istediğinizde kaidesi sayesinde bir dokunmatik sehpa, Kiosk veya masaüstü ekranı haline gelebiliyor. Ancak fiyatı nedeniyle cihazın biraz daha kurumlara hitap ettiği söylenebilir. 39, 50, 64.5 inç boyut seçeneklerine sahip olan ürünün başlangıç fiyatı 5700$ olarak belirlenmiş. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
912 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim