Anlık Bildirim

Euro 2016 maçları 4K olarak evinize geliyor

Fransa’nın ev sahipliğinde bugün başlayacak olan Euro 2016 futbol şampiyonasında, toplam 8 maçı 4K çözünürlük seviyesinde TRT ekranlarından izlemeniz mümkün olacak.

Son dönemin en popüler trendlerinden birisi olan 4K, pek çok kategoride hayatımıza girmeye başladı. Bunlardan en önemlisi yayıncılık. Ülkemizde 4K yayıncılık konusunda öncü kurumlardan olan TRT, Euro 2016 maçlarını 4K olarak yayınlayacak.

Bugün 22.00 itibariyle Fransa-Romanya açılış karşılaşmasıyla başlayacak olan Euro 2016 turnuvasında, toplamda 8 maç 4K çözünürlük ile sunulacak. Açılış maçı ile başlayacak 4K futbol şöleni, daha sonra çeyrek final, yarı final ve final maçları ile devam edecek. Ne yazık ki ülkemizin grup maçları bu sürece dahil değil. Eğer gruplardan çıkabilirsek, o takdirde maçlarımızı 4K olarak izleyeceğiz.

Bilindiği üzere TRT 4K adındaki kanaldan 4K çözünürlükte yayınlar izlenebiliyor. Bunun için 4K uyumlu bir televizyon ve uydu alıcıya ihtiyacınız var. TRT 4K kanalı 12.615 MHz, H (Yatay), S/R 12500 parametrelerinde izlenebiliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6284 kez okundu.
21 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
4k, trt 4k ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim