Anlık Bildirim

LG’nin 77 inçlik OLED televizyonu satışa çıkıyor

Genelde büyük boyutlardaki OLED televizyonlar lüks tüketime hitap ediyor. Bu tarz televizyonların standart kullanıcıya kadar inmesi oldukça uzun bir zaman alacak gibi görünüyor.

Mobil cihaz pazarında OLED ekran üretimi olarak çok gerilerde kalan LG, bununla birlikte televizyon pazarında önemli yatırımlara sahip. Signature adındaki 4K OLED televizyon serisi oldukça beğenilen firma, devasa boyuta sahip yeni üyesini satışa sunuyor.

OLED yani organik LED ekranlar bilindiği üzere en derin siyah renkleri ve etkileyici kontrast değerleri sunabiliyor. Bununla birlikte halen büyük boyutlu OLED panel üretimi çok maliyetli ve bu sınıfta üreticiler farklı çözümlere yöneliyor. Örneğin Samsung, televizyon pazarında OLED yerine daha az maliyetli ancak aynı kaliteyi verebilen Quantum LED paneller kullanmayı planlıyor.

77 inçlik dev bir ekrana sahip yeni Signature 4K OLED televizyonu elbette herkesin satın alabileceği türden değil. Daha çok lüks tüketime yönelik geliştirilen televizyonu satın alan müşterilere 7 gün 24 saat VIP teknik destek hizmeti sunuluyor.

4K ekran çözünürlüğünün yanında HDR desteği de bulunan televizyonda LG’nin HP’den satın aldığı ve geliştirdiği WebOS 3.0 işletim sistemi yer alıyor. Dolby Vision teknolojisine sahip olan televizyon için 20 000$ fiyat etiketi belirlenmiş. Belirli pazarlarda ön siparişe açılan model Ekim ayına sevkiyata başlayacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6315 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg signature 4k oled ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim