Anlık Bildirim

Samsung'dan 20.000$ fiyatlı 88 inç 4K televizyon

Samsung, 88 inç ekranlı yeni QLED televizyonunu duyurdu. Best Buy üzerinde 20.000 dolara satışa sunulan televizyon 4K Ultra HD çözünürlüğe sahip ve HDR desteği sunuyor.
Samsung oyuncular için 49 inçlik monitör üretme planlarını duyurmasından birkaç hafta sonra şimdi de etkileyici 88 inçlik ekranıyla öne çıkan yeni devasa QLED televizyonunu tanıttı. Q9 olarak lanse edilen ultra geniş ekranlı televizyon 10 yıl yanık piksel garantisi sunuyor. Ayrıca 4K Ultra HD çözünürlüğe sahip ve HDR desteği var. Doğal olarak Samsung'un hepsi bir arada akıllı kumandaları ile de uyumlu.
TV'nin gerçekte ne kadar büyük olduğunu daha iyi kavrayabilmeniz için yaklaşık 200 cm (78 inç) genişliğinde ve 170 cm (66 inç) boyunda olduğunu söyleyebiliriz. Bu da cihazın dört adet 43 inç TV birleşiminden veya 200 Galaxy S8 akıllı telefondan daha büyük olduğu anlamına geliyor.
Samsung'un yeni televizyonu Q9, Kuzey Amerika ve Kore'de sınırlı sayıda satışa sunuldu. Bu ayın sonlarında ise Avrupa'da piyasaya çıkacak. Tahmin edebileceğiniz gibi Q9'un en ilgi çekici yanı fiyatı. BestBuy şu anda TV'yi 19.999.99$ (70.750 TL) fiyat etiketi ile listelemiş durumda. Yani o paraya televizyon yerine iyi bir otomobil satın alınabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7237 kez okundu.
34 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, televizyon ve
5 etiket daha TV q9 qled 88 inç Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim