Anlık Bildirim

Sony bu yıl da OLED, HDR ve Android televizyonlar piyasaya sürecek

CES 2018 fuarında sahneye çıkan Sony yöneticileri çok beğenilen Android ve Dolby Vision HDR destekli OLED televizyonları bu yıl da devam ettireceklerini açıkladı.

Üst seviye televizyon segmentinde geçen yıl payını arttırmayı başaran Sony, aynı stratejiyi bu yıl da uygulamayı planlıyor. Yeni 4K televizyonlarında OLED ekran, HDR teknolojisi ve Android işletim sistemi devam edecek.

Üst seviyede gelişmiş teknolojiler

CES 2018 fuarında yapılan açıklamaya göre Sony’nin bütün üst seviye televizyonlarında Android TV arayüzünü ve Google Assistant dijital asistanını görme şansımız olacak. Bu da kumandadan sesli komutlar verebilme anlamına geliyor. Ayrıca en iyi görüntü kalitesi sunan Dolby Vision HDR teknolojisi de destekleniyor.

Üst seviye segmentte firma OLED ve LED ekranlara yer veriyor. OLED televizyonlar 55 inç ve 65 inç arasında boyutlara sahip olacak. Ayrıca OLED ekranı bir zar gibi kullanarak sesi ileten ve  hoparlöre gerek bırakmayan Acoustic Surface teknolojisi de kullanılıyor. Fiyat konusunda bir bilgi olmasa da 5000$ başlangıç seviyeleri konuşuluyor.

Diğer taraftan X900F serisi LED televizyonlar hareketli görüntülerde bulanıklığı en aza indiren X1 Extreme işlemcisine yer veriyor. Seride 49, 55, 65, 75 ve 85 inçlik boyut seçenekleri yer alıyor. Tüm modeller yıl içerisinde piyasada olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3832 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ces2018, sony oled ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim