Anlık Bildirim

Nokia ilk akıllı televizyonunu duyurdu

Hintli Flipkart platformu ile ortaklığa giden Nokia ilk akıllı televizyonunu duyurdu. Nokia Smart TV modeli ortalama bir akıllı telefon donanımı üzerinde çalışıyor.

Nokia ilk akıllı televizyonunu duyurdu Tam Boyutta Gör

Uzun süredir televizyon pazarına adım atmayı planladığı internete sızan Nokia bu hafta resmi adımı attı. Hindistan’a özel olacak şekilde firma büyük boyutlarda bir akıllı televizyon duyurdu.

Nokia televizyon özellikleri ve fiyatı

Flipkart perakendecisi tarafından üretilen Nokia akıllı televizyonunun sadece isim hakkı HMD Global’e ait olacak. Flipkart ülkede kendi akıllı televizyonları ile biliniyor. Modelin teknik destek ve dağıtımı da yine Flipkart üzerinden yapılacak.

Nokia Smart TV modeli 55 inçlik 4K ekrana sahip. Android 9.0 üzerinde özel bir ara yüze sahip olan televizyon bu açıdan uygulama sıkıntısı yaşamayacak. 4 çekirdekli bir işlemcinin güç verdiği televizyon 2.25GB RAM ve 16GB depolama kapasitesi ile destekleniyor.

Ses tarafında da iddialı olan televizyonda JBL tarafından optimize edilmiş 24W hoparlörler bulunuyor. Ayrıca daha iyi ses tecrübesi için Dolby Audio teknolojisi ile de desteklenmiş. HDMI, USB 3.0, Bluetooth 5.0, WiFi gibi bağlantı noktaları olan Nokia akıllı televizyonu 588$ civarında fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim