Anlık Bildirim

Facebook Messenger'a yeni tasarım, SMS entegrasyonu ve çoklu hesap desteği geliyor

Yeni haberler Facebook Messenger'ın kapsamlı bir test aşamasında olduğunu gösteriyor. Sohbet uygulamasına makyajlanmış arayüz, SMS entegrasyonu ve çoklu hesap desteği gibi özellikler geliyor.
Son raporlar Facebook Messenger'ın kapsamlı bir değişime gireceği ve görsel yeniliğin yanında bazı fonksiyonel özelliklere sahip olacağını gösteriyor. Geçtiğimiz hafta uygulama arayüzünün Materyal Tasarım öğeleriyle makyajlanacağını duymuştuk ancak görünen o ki yenilikler bununla sınırlı kalmayacak. Android Police web sitesine göre Facebook, sohbet uygulamasına SMS entegrasyonunu geri getirecek ve çoklu hesap desteği sunacak.
Facebook Messenger'a yeni tasarım, SMS entegrasyonu ve çoklu hesap desteği geliyor
 
Facebook Messenger'ın beyaz eylem ve durum çubuğu, yerini derin mavi renge sahip bir zemine bırakırken ikonlar beyaz renge dönüşecek. Uygulamanın görsel revizyonu dışındaki en büyük yeniliği ise daha önce var olan ancak daha sonradan kaldırılan SMS entegrasyonunun geri getirilmesi.
Facebook Messenger'a yeni tasarım, SMS entegrasyonu ve çoklu hesap desteği geliyor
 
Böylece kullanıcılar Messenger'ı SMS istemcisi olarak da kullanıp kısa mesaj gönderebilecekler. Bu bölümde konuşma balonları mor renkle vurgulanırken, kullanıcıya kısa mesaj gönderimi yaptığını hatırlatan "SMS mesajı yazılıyor" şeklinde bir uyarı görüntülenecek. Ayrıca aynı kullanıcıdan gelen mesaj ve SMS'lerin tek bir başlık altında değil de ayrı bölümlerde görüntülenebileceği belirtiliyor. Bu, karışıklığı önlemek adına yapılmış bilinçli bir hamle veya test sürümünün eksik bir özelliği de olabilir.
Facebook Messenger'a yeni tasarım, SMS entegrasyonu ve çoklu hesap desteği geliyor
 
Son olarak Messenger'a eklenmesi beklenen potansiyel özelliklerden birisi de çoklu hesap desteği. Kullanıcılar artık Hesaplar bölümünü kullanarak sohbet uygulamasına birden fazla hesap ekleyerek kullanabilecekler. Eğer bu değişiklikleri görmüyorsanız, maalesef şu an için beklemekten başka yapabileceğiniz birşey yok. Messenger ekibi yenilikleri sınırlı bir kullanıcı üzerinde test etmeye devam ediyor. Şimdilik sadece Materyal Tasarım dizaynı son aşamaya geldiği ve tüm kullanıcılara sunulacak ilk seçenek olabileceği bildiriliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim