Anlık Bildirim

EA, merakla beklenen Anthem'ın demo tarihlerini açıkladı

Electronic Arts ve BioWare, Anthem'ın demo tarihlerini resmen açıkladı. EA, sürpriz bir işe imza atarak oyunun herkese açık bir demosunun da yapılacağını duyurdu.
Electronic Arts'ın E3 2017'de tanıttığı aksiyon rol yapma oyunu Anthem için artık geri sayım başladı. Merakla beklenen oyunun demosu da yaklaşıyor. Geliştiri stüdyo BioWare ve EA, bugün yapılan bir duyuruyla resmi demo tarihlerini açıkladı.

Electronic Arts'ın internet sitesi üzerinden yayınlanan yazıya göre Anthem'ın herkese açık demosu 1 Şubat 2019'da başlayacak ve 3 Şubat'ta sona erecek. Eğer ön sipariş verdiyseniz veya Origin Access üyeliğiniz varsa bir hafta önceden yani 25 Ocak'ta da demoyu oynamaya başlayabileceksiniz. Demo PC, PS4 ve Xbox One platformlarında yayınlanacak.

Anthem'ın demosunun aslında yalnızca ön sipariş verenlere özel olması bekleniyordu. Bu anlamda Electronic Arts'ın sürpriz bir işe imza attığı söylenebilir. Diğer taraftan BioWare, demonun resmi çıkışa çok yakın bir tarihte yayınlanacak olması nedeniyle oyuncuların nihai ürüne yakın bir deneyim bekleyebileceklerini söylüyor.

BioWare'ın Frostbite oyun motoru kullanarak geliştirdiği Anthem, çok oyunculu açık dünya oynanışıyla bizi farklı bir gezegene götürecek. Takım bazlı bir oyun tarzına sahip olan Anthem, 22 Şubat 2019'da yayınlanacak.

The Game Awards 2018'te yayınlanan Anthem tanıtım videosu:

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim