Anlık Bildirim

ESA'dan 4K çözünürlükte muhteşem Dünya videosu

Avrupa Uzay Ajansı (ESA), Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan çekilmiş muhteşem bir video yayınladı. 4K çözünürlükteki videoda birçok etkileyici görüntü yer alıyor.
Sosyal medya hesaplarını oldukça aktif bir şekilde kullanan Avrupa Uzay Ajansı (ESA), Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) yayınlanan muhteşem videolarla bizleri etkilemeye devam ediyor. Uzay ajansı bu sefer de Alman astronot Alexander Gerst'in son altı ay içerisinde çektiği videolardan bir derleme yaptı.


ESA tarafından geçtiğimiz haziran ayında Uzay İstasyonu'na gönderilen Alexander Gerst, kısa süre içerisinde çok iyi bir sosyal medya kullanıcısı haline gelmiş ve paylaştığı muhteşem görüntülerle milyonlarca insanı etkilemişti. Uzay İstasyonu'ndaki altı aylık görevinin artık sonuna gelen Alman astronot, bugün Yeryüzü'ne geri dönecek ve Noel tatilini ailesiyle birlikte geçirecek.

ESA'nın yayınladığı videoda Dünya'nın aurorası, Güneş'in doğuşu, Samanyolu Galaksisi, yıldırımlar, şehir ışıkları, SpaceX ve Japonya'ya ait kargo araçlarının ISS'den ayrılışı ve bir roket kalkışı gibi uzaydan çekilmiş inanılmaz görüntüler görüyoruz. 4K çözünürlükte yayınlanan video gerçekten de çok etkileyici.

Alexander Gerst'in Flickr hesabı üzerinden yayınladığı fotoğraflara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17115 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
esa, avrupa uzay ajansı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim