Anlık Bildirim

"Mars'ın size ihtiyacı var": NASA'dan muhteşem Mars posterleri

Gelecekteki insanlı Mars görevleri için her türlü hazırlıklara devam eden NASA sanatsal çalışmaları da ihmal etmiyor. İşte uzay ajansının internet sitesi üzerinden yayınlanan muhteşem posterler:
;
2030'lu yıllarda insanlı Mars görevlerine başlamayı hedefleyen Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), bir taraftan da insanları bu görevlere hazırlamaya çalışıyor. İnternet sitesi üzerinden sıklıkla çok güzel bir şekilde dizayn edilmiş posterler paylaşan NASA, şimdi de gelecekte Mars'ı keşfedecek insanlar için hazırlanmış retro tarzında posterlerini ücretsiz indirmeye sundu.

"Mars kaşifleri aranıyor", "Size ihtiyacımız var" gibi 'işe alım' temalı olarak dizayn edilen posterlerde; Mars'ın uydularından birisinde gece mesaisi yapan bir astronottan, Marslı filmindeki Mark Watney gibi bitki yetiştirmekle uğraşan bir botanikçiye kadar birçok farklı bilim adamı görülüyor. Uzay ajansı gelecekte Mars'a göndereceği astronotlarının tüm bu özelliklere sahip olmasını istiyor.


NASA özellikle de bu posterleri büyütüp duvara asmanızı öneriyor. Zira posterlerin en büyük amacı küçük yaştaki bilim meraklılarını etkilemek. Çocukların "Size ihtiyacımız var" posterindeki astronotun direkt kendileriyle konuştuğunu hayal etmesi isteniyor.

Bu muhteşem posterlerin tam boyutları için buraya tıklamanız yeterli.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8772 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nasa, Mars ve Popüler Bilim
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim