Anlık Bildirim

Juno'nun konumunu bu uygulamayla canlı takip edin

Juno'nun tarihi Jüpiter yolculuğunda artık son saatleri yaşıyoruz. Yarın sabah 06.18'de yörüngeye girmek için motorlarını çalıştıracak olan Juno'nun konumunu bu uygulamayla canlı takip edebilirsiniz.
NASA'nın dev uzay aracı Juno'nun 5 yıllık Jüpiter yolculuğu nihayet sona eriyor. 5 Temmuz sabahı TSİ 06.18'de Jüpiter'in yörüngesine girmek için motorlarını çalıştıracak olan Juno, artık tarihi görevi öncesinde son saatlerini yaşıyor.

Juno'nun bu önemli görevindeki son durumları canlı takip etmek istiyorsanız sizler de bir NASA uygulaması olan NASA's Eyes isimli uygulamadan faydalanabilirsiniz. Uzay aracının Jüpiter'e olan uzaklığını, hızını ve geriye kalan süreyi anlık olarak görebileceğiniz uygulama çok güzel bir şekilde hazırlanmış görsel ögelerle de destekleniyor.

NASA's Eyes uygulamasında Juno göreviyle beraber NASA'nın New Horizons, Dawn, Cassini ve hatta yıldızlararası uzayda seyahat eden Voyager 1 gibi birçok uzay aracı hakkında bilgiler alabiliyorsunuz. PC ve Mac'le uyumlu olan uygulamayı buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim