Anlık Bildirim

Amazon’dan Apple’a büyük transfer

Apple TV ürününün daha yaygın kitlelere ulaşması konusunda çalışmalar yapan Apple; Amazon, Netflix, Roku gibi firmalara yıllarını veren Timothy D. Twerdahl’ı kadrosuna kattı.

Bu yıl iPhone konusuna daha fazla ağırlık vereceği bilinen Apple, diğer ürünlerini de geri plana atmıyor. Firma set üstü televizyon kutusu Apple TV için Amazon’dan büyük bir transfer gerçekleştirdi.

Büyük deneyim

Yıllarca Amazon’un Fire TV adındaki set üstü ve çubuk şeklinde televizyon ürünlerini geliştiren ekibin lideri konumunda olan Timothy D. Twerdahl, bundan böyle Apple TV’nin pazarlamasından sorumlu olarak görev alacak.

Twerdahl’ın ne tür projeler yürüteceği bilinmiyor ancak ilk etapta Apple TV konseptinin marka imajı konusunda adımlar atılacağı tahmin ediliyor. Sonrasında ise pazarlama konusunda yeni girişimlerin olabileceği ifade ediliyor.

Amazon’a 2013 yılında dahil olan Twerdahl, öncesinde Netflix ve Roku firmalarında da başkan yardımcılığı görevi yürütmüştü. İnternet bağlantılı televizyon kutuları konusunda Twerdahl’ın büyük bir tecrübesi bulunuyor. Bu bakımdan Apple TV marka imajı ve pazarlaması konusunda kendisinden beklentiler büyük. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim