Anlık Bildirim

Booking.com'un erişim engelinin kaldırılması talebi ikinci kez reddedildi

Türkiye faaliyetleri durdurulan booking.com'un davasında yeni bir gelişme yaşandı. Booking.com'un hakkında verilen tedbir kararının teminat karşılığı kaldırılması talebi yine olumsuz sonuçlandı.

Booking.com'un erişim engelinin kaldırılması talebi ikinci kez reddedildi
 

Türkiye’deki faaliyetleri tedbiren durdurulan booking.com, site hakkında verilen ihtiyati tedbir kararının mahkeme tarafından belirlenecek bir teminat karşılığında kaldırılması için ikinci kez talepte bulunmuştu. Booking.com’un bu isteğinin mahkeme tarafından reddedildiği açıklandı.

Mahkemenin kararında tedbir kararının teminat karşılığında kaldırılmasının bu aşamada mümkün olmadığı belirtildi. Bunun için bilirkişi raporunun beklenmesi gerektiği, varsa zararın rapor ile belirleneceğinin altı çizildi. İstanbul 5. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde görülen davada bilirkişi raporunun beklendiği, fakat raporun henüz mahkemeye ulaşmadığı belirtildi.

Booking.com’un Türkiye’deki faaliyetleri TÜRSAB avukatlarının ‘haksız rekabet’ gerekçesiyle açtığı dava sonucu 29 Mart 2017’de durdurulmuştu. Davalı booking.com’un avukatları Türkiye’deki faaliyetlerin tedbiren durdurulması kararına itiraz etmiş, fakat bu itirazları mahkemece reddedilmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3140 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
erişim engeli, mahkeme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim