Anlık Bildirim

Dropbox profesyonel kullanıcılar için kapasiteyi yükseltiyor

Dropbox’un kurumsal ve profesyonel kullanıcılara sunduğu depolama planları içerisindeyseniz, size ayrılan alanın iki kata kadar artması söz konusu. Detaylar haberimizde.

Google’ın yeni Cloud hizmeti ile kullanıcılara sunduğu ücretli depolama kapasitesinde artışa gitmesi rakibi Dropbox’u da hareketlendirdi. Dropbox profesyonellere sunduğu kapasiteyi iki katına çıkardı.

Karşı hamle geldi

Görsel ve işitsel içeriklerin boyutları sadece son kullanıcılar için değil kurumsal kullanıcılar için de sürekli artıyor. Zengin bir sunum veya video hazırlamak dosya kapasitesini oldukça arttırıyor. Dropbox bunu göz önüne alarak artışa gitmiş.

Dropbox Professional planı altında yer alan 1TB depolama alanı artık 2TB olarak yenilendi. Standart Plus serisinin biraz daha geliştirilmiş versiyonu olan Professional planı yıllık 200$ abonelik ücretine sahip. Ücrette herhangi bir değişiklik yaşanmadı.

Diğer taraftan işletmelere yönelik Business planında tüm aboneliklere ek olarak 1TB kapasite tanımlandı. Business Standard aboneliklerinde kapasite 2TB’dan 3TB’a, Dropbox Business Advanced planında ise sınırsıza yükseltildi. Değişiklikler yeni kullanıcılar için anında uygulanmaya başladı. Mevcut kullanıcılara ise önümüzdeki haftalarda sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim